GOSPEL

Vi er ca. 60 medlemmer der synger Gospel – ægte sort Gospel, sådan som det synges i “sorte kirker” blandt andet i USA. Gospel er sang der udtrykker glæde og taknemmelighed til GUD.

Gospel betyder: DET GLADE BUDSKAB . 

Du behøver ikke være troende eller religiøs for at synge sammen med os.

Formål og Vision 

Gospelkortet GRACE har som det overordnede formål at formidle og udbrede glæde gennem gospelsangen og derved udbrede kendskab til evangeliet. 

Formidlingen sker ved blandt andet offentlig optræden i såvel kirkelige som ikke kirkelige sammenhænge for på denne måde at udbrede kendskabet til Gospel = det glade budskab.

Arrangementer

Koret er et aktivt, udadvendt, socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer -også private fødselsdage, bryllupper m.m.,  samt gudstjenester. 

Typisk er der 10-20 arrangementer årligt af forskellige slags. 

Indkomne honorarer går i korkassen til korets arbejde og ture. 

Koret målsætter at rejse på ”stor” tur hvert 2.-3. år.

Gospelkoret GRACE er et meget aktivt kor, der igennem årene har sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover koncerter  Gospel- og gudstjenester i kirker har koret sunget i div. storcentre, på plejehjem, i idrætshaller, fængsler,  til firmaarrangementer, på plænen i Tivoli, i Portalen med Maria Carmen Koppel og Klyver’s Big Band, Koncerter med blandt andet Etta Cameron, den nu afdøde amerikanske gospelstjerne Jessy Dixon. Også ved private arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage bliver vi hyret til at underholde.

Endelig er Koret er medarrangør af store gospelfestivaler fx Copenhagen Gospel Festival (CGF), som afholdes hvert år i starten af oktober og tidligere af Sydkystens Gospelfestival (SGF).

Koret har også sunget udenfor landets grænser. Ikke mindre end tre gange har vi været på turné i Tyskland med koncerter i Bremen og Berlin. Koret har desuden afholdt kombineret øve/hyggeweekend med afsluttende koncert i Sverige og i 2011 i Fredensborg. Herudover var koret i 2009 på turne i USA og gav koncerter i sorte amerikanske kirker i både New York (Harlem, the Village og Brooklyn) samt i Washington DC.