GOSPEL

Vi er ca. 40 medlemmer der synger Gospel – ægte sort Gospel som det synges i “sorte kirker” blandt andet i USA. Gospel er sang der udtrykker glæde og taknemmelighed til GUD.

Gospel betyder: DET GLADE BUDSKAB . 

Du behøver ikke være troende eller religiøs for at synge sammen med os.

Formål og Vision 

Gospelkortet GRACE har som det overordnede formål at formidle og udbrede glæde gennem gospelsangen og derved udbrede kendskab til evangeliet. 

Formidlingen sker ved blandt andet offentlig optræden i såvel kirkelige som ikke kirkelige sammenhænge for på denne måde at udbrede kendskabet til Gospel = det glade budskab.

Arrangementer

Koret er et aktivt, udadvendt, socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer -også private fødselsdage, bryllupper m.m.,  samt gudstjenester. 

Typisk er der 10-20 arrangementer årligt af forskellige slags. 

Indkomne honorarer går i korkassen til korets arbejde og ture. 

Gospelkoret GRACE er et meget aktivt kor, der igennem årene har sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover koncerter og  Gospel- og gudstjenester i kirker har koret sunget i div. storcentre, på plejehjem, i idrætshaller, fængsler,  til firmaarrangementer, på plænen i Tivoli, i Portalen med Maria Carmen Koppel og Klyver’s Big Band, Koncerter med blandt andet Etta Cameron og den nu afdøde amerikanske gospelstjerne Jessy Dixon. Også ved private arrangementer som bryllupper og runde fødselsdage bliver vi hyret til at underholde.

Koret målsætning er at rejse på ”stor” tur hvert 2.-3. år

Koret har også sunget udenfor landets grænser. Flere gange i har vi været på turné i Tyskland med koncerter i Bremen og Berlin.  Herudover var koret i 2009 på turne i USA og gav koncerter i sorte amerikanske kirker i både New York (Harlem, the Village og Brooklyn) samt i Washington DC.  Vi har givet koncerter på Island, i Polen og i England, hvor vi blandt andet sang i Canterbury Cathedral.