Info om koret

Vi er et stort glad kor, der synger Gospel – ægte sort Gospel – som det synges i “sorte kirker” bl.a. i USA. Gospel er sang, der udtrykker glæde og taknemmelighed til GUD.
Gospel betyder: DET GLADE BUDSKAB. 
Du behøver dog ikke være troende eller religiøs for at synge sammen med os.

Korledelse
Vores dirigent er Trine Halse. Trine har studeret performance art i USA og har desuden en 3-årig uddannelse fra Complete Vocal Institute.

Vores pianist er Kasper Daugaard. Kasper er konservatorieuddannet musiker. Han har bl.a. spillet/spiller for Lucas Graham, Fyr og Flamme og Hardinger Band.

Trine og Kasper udgør et fantastisk team, som gør hver koraften til noget helt særligt. De formår at få det bedste ud af koret.

Øveaftener

Vi øver primært i Hundige kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve.

Når der ikke er plads i Kirken, øver vi på Holmeagerskolen.

Vi øver hver onsdag aften 19.00 – 21.15 og holder en kort kaffepause.

Medlemmerne medbringer selv kaffe/the, og vi skiftes (2 medlemmer ad gangen) til at medbringe kage eller lignende.

Formål og Vision 

Gospelkoret Grace’s overordnede formål er at formidle og udbrede glæde gennem gospelsangen. 

Formidlingen sker ved blandt andet offentlig optræden i såvel kirkelige som ikke-kirkelige sammenhænge for på denne måde at udbrede kendskabet til Gospel = det glade budskab.

Socialt fællesskab 

Grace lægger vægt på at være et godt og trygt socialt fællesskab, hvor vi hygger os og har det sjovt. Derfor er der en tradition for hvert år at holde “sommerafslutning” samt “nytårskur”, hvor netop det sociale samvær prioriteres højt. Desuden har vi en dag om ugen, hvor vi tilbyder gåture – både lokalt og længere ture.

Kommunikation

Kommunikation sker primært ved mail samt information på koraftener, og vi forsøger at holde et højt informationsniveau. Inden afholdelse af engagementer sendes information ud – via mail – med praktiske oplysninger om kørsel, sange og påklædning.

Medlemmernes navn, adresse, e-mailadresse og tlf.nr. fremgår af medlemslisten på hjemmesiden. Oplysningerne er private og må kun anvendes i korets arbejde.

På Facebookgruppen “Gospelkoret GRACE – Hundige Kirke “ holder koret både dig og omverdenen orienteret om, hvad rører sig i koret.

Medlemskab

Der er ikke optagelsesprøve for at blive medlem af Gospelkoret Grace. Alle som har lyst og finder glæde ved gospelsang og musik er velkomne!

Interesserede kan prøve at synge gratis i koret i en måned. Hvis man vil fortsætte i koret, skal man betale kontingent. Kontingentbetalingen følger kalenderåret og betales:

  1. halvår – senest 31. januar
  2. halvår – senest 30. august

Medlemskabet er 900 kr. halvårligt.

Unge under 18 år betaler ½ kontingent.

Beløbet indbetales på korets konto:  reg. nr. 2343 – konto nr. 4380 221 085

Arrangementer

Koret er et aktivt, udadvendt og socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer – bl.a. private fødselsdage, bryllupper, begravelser og gudstjenester. 

Typisk er der 5 – 10 arrangementer årligt af forskellige slags. 

Indkomne honorarer går i korkassen til hjælp til korets arbejde og rejser. 

Gospelkoret Grace er et meget aktivt kor, der igennem årene har sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover koncerter og (gospel)gudstjenester i kirker har koret sunget i div. storcentre, på plejehjem, i idrætshaller, i fængsler, til firma-arrangementer, på plænen i Tivoli, på Bakken og i Portalen sammen med flere forskellige kunstnere.  Desuden har koret medvirket i teaterstykket ”Oh Happy Day” på Folketeatret.

Korets målsætning er at rejse på ”stor” tur hvert 2. – 3. år.

Tidligere har Grace været på turné i USA, Tyskland, Polen, Island og i England, hvor vi bl.a. gav koncert i Canterbury Cathedral.

Påklædning ved arrangementer/koncerter

Pt. synger vi i farverne sort og/eller hvidt eller ensfarvede kulørte overdele og sorte bukser, eventuelt suppleret med tørklæde og slips. Den præcise påklædning aftales fra gang til gang, alt efter arrangement.

Transport og kørsel

Korets medlemmer sørger for egen transport til arrangementer, ofte ved samkørsel i private biler. Ved samkørsel i privat bil aftales kørepenge til chauffør. På rejser arrangerer bestyrelsen transport.

Demokratisk forening (under Greve kommune)

Koret er organiseret som forening med vedtægter, som udleveres ved medlemskab. Korets øverste myndighed er generalforsamlingen, som afholdes ordinært i marts måned.

Du er altid velkommen til at kontakte en i bestyrelsen, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker yderligere informationer.